Advies Waterservice

Lenting Waterservice heeft een team van specialisten in dienst. Onze deskundige leidingwater adviseurs kunnen u van het juiste advies voorzien. Wij begeleiden en adviseren u bij het aanleggen en wijzigen van de drinkwaterinstallatie. Wij adviseren u op het gebied van legionella-preventie. En helpen u bij het aanpassen en reinigen van de installatie bij een legionellabesmetting.

Deskundigen

Lenting Waterservice beschikt over (eigen) medewerkers met het diploma ‘Deskundige veilige leidingwaterinstallaties’. Na het volgen van de opleidingen en cursussen en het behalen van de diploma’s kent het Uneto-vni een branche erkenning toe. Wij zijn in staat plannen op te stellen en uit te voeren op het gebied van legionellaveilig ontwerp, aanleg, ingebruikstelling en de reiniging en desinfectie van installaties.

Thermografisch onderzoek

Thermografisch onderzoek gebeurt met een speciale camera die temperatuurbeelden weergeeft. Zo’n camera geeft dus beelden die met het blote oog niet te zien zijn. Dergelijke beelden kunnen helpen problemen bij installaties te voorkomen of op te sporen.

Hiernaast/hieronder vindt u een aantal voorbeelden van wat thermografisch onderzoek kan opleveren aan beelden.

Opzoeken Warmwaterleidingen

Opzoeken van warmwaterleidingen die in een wand of vloer zijn weggewerkt.

Opzoeken Vloerverwarmingsleidingen

Het controleren van de vloerverwarming, en opzoeken van vloerverwarmingsleidingen.

Opzoeken Warmte verliezen

Warmte verliezen opzoeken in warmwater systemen.

Zoeken