Lenting Isolatie & Brandwering

Lenting Isolatie & Brandwering is gespecialiseerd in het isoleren van werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw, ziekenhuizen en lichte industrie.

 

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij doen er alles aan om u als opdrachtgever bij te staan en zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen te nemen.

Fletcher Hotel Amsterdam

Lenting Isolatie & Brandwering heeft een visie op mensen

Lenting Isolatie & Brandwering is in de loop der jaren meegegroeid met de technologie. Met onze medewerkers zijn we groot genoeg om elke klus te klaren maar we zijn ook zo overzichtelijk dat we niet stranden in een dure bureaucratie. Groot genoeg om te investeren in innovatie en scholing. Onze relaties hebben direct contact met de verantwoordelijke mensen.

Groot genoeg om ambitieuze, getalenteerde mensen aan te trekken. Overzichtelijk genoeg om te voorkomen dat er een “specialisme-kokervisie” ontstaat.Groot genoeg om een eigen visie te ontwikkelen en eigen ideeën te realiseren. Overzichtelijk genoeg om de visie en ideeën van onze opdrachtgevers soepel te kunnen implementeren.

De technologie hebben we in de vingers. Duizenden installaties zijn vakkundig geïsoleerd draaien probleemloos dag in dag uit in heel Nederland. De echte kunst is om mensen te verbinden, om ze collegiaal samen te laten werken. Dat doen de medewerkers met allerlei opdrachtgevers: installatiebedrijven, architecten, bouwers, projectontwikkelaars. Zowel op advies- als op uitvoerend niveau.

Met veel opdrachtgevers hebben we een jarenlange relatie. We zijn min of meer het “huis isolatiebedrijf”. Natuurlijk de prijs moet altijd concurrerend zijn, maar onze opdrachtgevers rekenen ook op de betrouwbaarheid van Lenting Isolatie & Brandwering. Wat minstens zo belangrijk is: “samen plezier in het werk hebben”. Want mensen die plezier hebben, werken beter. Dat is onze visie.

Lenting Isolatie & Brandwering heeft visie op werken en leven

Isoleren is niet alleen het isoleren van leidingen, maar isolatie daar brengen op een intelligente manier, waar u of uw opdrachtgever het nodig heeft. Dat vraagt inzicht in de processen in bedrijven en huizen. De isolatietechniek is daarbij altijd een hulpmiddel. Essentieel is dat onze isolatietechniek het gedrag van mensen volgt. We kijken verder dan organogrammen, procesmodellen, bouwtekeningen en plattegronden. We willen begrijpen hoe mensen werken en leven. Wat ze doen, wat ze nodig hebben. Lenting Isolatie & Brandwering is een betrokken isolatiebedrijf dat verder kijkt dan de techniek.

Zoeken