WhatsApp Image 2023 10 30 At 07.54.09

Lenting Groep BV neemt aandelen J.N. Jonker BV over.

Met trots kondigen Lenting Groep BV en J.N. Jonker BV aan dat Lenting Groep de aandelen heeft overgenomen van J.N. Jonker BV. Deze samensmelting van twee gerenommeerde familiebedrijven in de installatietechniek is een mooie stap richting een toekomstbestendige positie in de markt.

De overname belichaamt de gedeelde visie van beide bedrijven op het belang van synergie in de sector. “Door onze krachten te bundelen, zien we geweldige mogelijkheden voor verbeterde projectbeheersing en integratie van BIM (Building Information Modelling) processen,” volgens Herk-Jan Lenting. “De expertise van Jonker, gecombineerd met onze eigen ervaring, zorgt voor kwaliteit en continuïteit en een stevige basis voor de toekomst .”

“Voor ons is deze overname meer dan alleen zakendoen,” voegt Hendri Otte (CEO van Jonker) toe. “Het is een samenvoeging van twee families van vakmensen die geloven dat installatietechniek de toekomst heeft. Onze klanten en partners kunnen rekenen op dezelfde toewijding en kwaliteit die ze altijd van ons gewend zijn, nu versterkt door de bredere capaciteiten van de Lenting Groep.”

Bij de voortzetting van hun gedeelde missie benadrukken beide bedrijven het belang van vakmanschap en innovatie. Als pioniers in de branche zijn Lenting en Jonker toegewijd aan het trainen en ontwikkelen van vakmensen die de technologieën van morgen zullen vormgeven.

Over Jonker:

Gesticht in 1923 J.N. Jonker BV heeft een trotse geschiedenis van 100 jaar als een toonaangevende speler in de installatietechniek. Als familiebedrijf hebben zij altijd de nadruk gelegd op kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Over Lenting:

Met 85 jaar ervaring is Lenting Techniek BV een vertrouwde naam in de wereld van installatietechniek. Als familiebedrijf hebben ze een traditie van kwaliteit, innovatie en  betrouwbaarheid met een visie gericht op de toekomst van de sector.

Zoeken